УСЛУГИ ЗА ДОСТАВКА

В момента на поръчката можете да избирате между следните услуги за доставка:

DHL

DHL Express Worldwide

Услуга за експресна въздушна пратка с доставка до 220 държави до 18:00 часа на следващия ден в рамките на Европа, 2-5 дни за останалия свят.
DHL

Икономичен DHL

Транспортна услуга за по-малко спешни и тежки пратки с доставка в рамките на Европа за 7 дни.
UPS

UPS Express

Услуга за експресна въздушна пратка с доставка до 220 държави до 12:00 часа на следващия ден в Европа и след 2 дни за останалия свят.
UPS

UPS Express Saver

Услуга за експресна въздушна пратка с доставка до 220 държави до 18:00 часа на следващия ден в Европа.

ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

Продуктите, налични на склад, се изпращат в рамките на 1 до 2 работни дни след получаване на плащането. Продуктите, които не са налични на склад, ще бъдат поръчани от производителя (изпълнена поръчка) и след това изпратени веднага щом пристигнат в нашия склад.

Сроковете за доставка зависят от местоположението на адреса за доставка, избраната транспортна услуга и митническите процедури.

За повече информация относно услугите и времето за доставка можете да се свържете с нас чрез чат, имейл или телефон.

ИЗВЕСТИЕ ЗА ПРАТКА

Когато поръчката бъде изпратена, клиентът ще получи имейл, съдържащ връзката с кода за проследяване, от който може да следи хода на доставката.

ЗАСТРАХОВАНА ДОСТАВКА

Необходимо е пратката да е застрахована по посочените от избрания куриер методи за застраховане. В противен случай сумата ще бъде възстановена съгласно правилата, посочени в международните конвенции, посочени по-горе.

Застраховката на пратката е незадължителна услуга, предоставяна от DHL или UPS за защита на пратките. Клиентът може да избере да застрахова своята пратка на страницата ни за плащане в секцията Опции за доставка. Цената на тази услуга е 1,03% върху стойността на продуктите без данъци (минимум 10,35 евро). След това застрахователната услуга се предоставя от превозвач, избран в Общите условия на DHL или Правилата и условията на UPS.

paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top