Плащания

Ние приемаме няколко сигурни метода на плащане

bank

БАНКОВ ПРЕВЪРЖДАНЕ

След като плащането приключи, ще видите страницата за потвърждение на поръчката с IBAN (международен номер на банкова сметка) и BIC (SWIFT) код. Ще получите и имейл за потвърждение, съдържащ информацията, необходима за извършване на превода. Моля, посочете номера на поръчката си като основание за плащане.
paypal

PAYPAL

Ние също така приемаме плащания чрез PayPal, широко използван и сигурен метод за онлайн плащане. Изберете опцията PayPal по време на процеса на плащане и ще бъдете пренасочени към сайта на PayPal, за да завършите плащането си. Ако имате акаунт в PayPal, ще влезете директно и ще можете да извършите плащането. Ако нямате акаунт в PayPal, пак ще имате възможност да плащате с кредитната си карта чрез PayPal.

След като плащането бъде потвърдено, вашата поръчка ще бъде обработена.

Адресът за доставка, въведен в поръчката, трябва задължително да съвпада с адреса за доставка в Paypal; в противен случай доставката няма да бъде възможна.

ALIPAY

ALIPAY

Alipay е широко използвана платформа за мобилни плащания в Китай и се управлява от Alibaba Group.

За да използвате Alipay, моля, следвайте стъпките по-долу:

  1. По време на процеса на плащане на нашия сайт, моля, изберете Alipay като метод на плащане. Ще бъдете пренасочени към защитена страница за плащане на Alipay.
  2. Следвайте инструкциите, предоставени на страницата за плащане на Alipay, за да удостоверите плащането си. Те може да ви помолят да въведете код за потвърждение или да предоставите допълнителни подробности, за да завършите транзакцията.
  3. След като потвърдите плащането си в Alipay, ще бъдете пренасочени към нашия уебсайт, където ще получите потвърждение на поръчката и подробности за плащането.
wechat

WeChat

WeChat Pay е система за мобилни плащания, разработена от Tencent, компанията зад приложението за съобщения WeChat.

WeChat Pay позволява на клиентите да извършват плащания бързо и удобно, като използват своите акаунти в WeChat.

За да използвате WeChat Pay, следвайте стъпките по-долу:

  1. По време на процеса на плащане изберете WeChat Pay като метод на плащане; ще ви бъде предоставен уникален QR код, представляващ сумата за плащане.
  2. След като отворите приложението WeChat на мобилното си устройство, ще трябва да сканирате QR кода чрез вградената функция за сканиране и да потвърдите плащането, като въведете вашия метод за удостоверяване (например ПИН или пръстов отпечатък).
  3. След като транзакцията бъде потвърдена и след прехвърлянето на средствата, вашата поръчка ще бъде обработена и изпратена съгласно правилата и условията.
paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top